Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Α' ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ HELMEPA!!!

H Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA προκηρύσσει κάθε σχολική χρονιά Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τις Ομάδες του Προγράμματος «Παιδική HELMEPA». Το θέμα της φετινής σχολικής χρονιάς 2019-2020 ήταν: «Αγαπάμε τον πλανήτη, το γαλάζιο μας το σπίτι!»
Ως μέλη της Παιδικής HELMEPA οι μαθητές των δύο ομάδων της  τάξης μας  συμμετείχαν στο διαγωνισμό με δύο εξαιρετικά έργα!!!




                         
Με τα έργα τους εκφράστηκαν δημιουργικά για την προστασία του περιβάλλοντος, συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους, προβληματίστηκαν κι αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη αποτύπωση του θέματος της αφίσας στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος !!!!
Και φαίνεται πως τα παιδιά πέτυχαν τον στόχο τους με τον καλύτερο τρόπο!!! Το μήνυμά τους  μίλησε στις καρδιές της επιτροπής αξιολόγησης του Διαγωνισμού καθώς το ένα από τα δύο έργα μας διακρίθηκε κερδίζοντας το 
Α' ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!!!!!
Το Α’ Βραβείο  είναι η εκτύπωση του έργου σε Αφίσα, στα ελληνικά και αγγλικά. Η αφίσα θα διανεμηθεί, όπως κάθε χρόνο, στα Μέλη της HELMEPA και του Προγράμματος, αλλά και ευρύτερα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικά κι έντυπα μέσα αποτελώντας μέρος της Εκστρατείας Ενημέρωσης Κοινού.
Έτσι το μήνυμά μας θα ταξιδέψει σε όλη τη γη!!!Ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσει, μικρούς και μεγάλους, ώστε όλοι μας να αγαπήσουμε τον πλανήτη ,το γαλάζιο μας το σπίτι και να αναλάβουμε δράση για τη σωτηρία του!!!


                                       Η ΑΦΙΣΑ ΜΑΣ!!!
Photo1

Για περισσότερες λεπτομέρειες ΚΛΙΚ στη σελίδα της HELMEPA:
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά  για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό! Μπράβο,παιδιά!!! Μας δείξατε με τις ζωγραφιές σας, ότι μπορεί να υπάρχει ένας καλύτερος κόσμος: αυτός που ονειρεύεστε!!!Μη σταματήσετε ποτέ να αγωνίζεστε να γίνει αληθινός


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου